Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Perfect Tour SRL
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur cu Card perfect gift
800 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ofera cadoul a carui amintire se va pastra in suflet toata viata!

Esti in cautarea cadoului perfect? Ce zici de o vacanta exotica, de un weekend de neuitat intr-o capitala europeana, de o desfatare de lux intr-un SPA, de un traseu de neuitat pe un vas de croaziera?
Nu te poti hotari? Ofera cardul Perfect Gift si lasa-i pe cei dragi sa decida!
Ofera cardul Perfect Gift si lasa-i pe cei dragi sa aleaga intre:

1. Weekend romantic la Paris - 2 persoane, 2 nopti
Include cazare 2 nopti la France Eiffel Hotel 3*: camera dubla  si mic dejun. Hotelul este situat central, la 5 minute de mers pe jos de Tour Eiffel.

2.  Calatorie in Tara Vinului: Bordeaux - 1 persoana, 3 nopti
Include cazare 3 nopti la Hotel Relais de Margaux Golf and Spa 4*+ in camera dubla si mic dejun. Hotelul este situat in inima regiunii Medoc, probabil cea mai cunoscuta zona viticola din lume, cu acces usor catre cele mai cunoscute "chateaux-uri" din regiune, unde puteti degusta cele mai renumite vinuri.

3. Weekend pe malul Dunarii: Budapesta - 2 persoane, 2 nopti
Include cazare 2 nopti la Hotel Ramada Plaza 5* - camera dubla si mic dejun. Hotelul este situat intr-o zona idilica, chiar pe malul Dunarii, in orasul vechi Buda, in apropiere de celebrele ruine antice Aquincum.

4. Escapada in lumea medievala: Praga - 2 persoane, 3 nopti
Include cazare 3 nopti la Hotel Caesar Palace 4* - camera dubla si mic dejun. Hotelul este o superba cladire in stil Art Nouveau situat in centrul istoric al orasului.

5. Weekend in universul lui Gaudi: Barcelona - 2 persoane, 2 nopti
Include cazare 2 nopti la Hotel Grupotel Gravina 3* - camera dubla  si mic dejun. Hotelul este situat in centrul orasului Barcelona, la 5 minute de mers pe jos de Plaza Catalunya.

6. Desfatare in orasul muzicii: Viena - 2 persoane, 3 nopti
Include cazare 3 nopti la Hotel Atlantis 4* - camera dubla si mic dejun. Hotelul este situat in centrul Vienei si este perfect ca baza de explorare a acestui oras. Este aproape de mijloacele de transport in comun, cu acces direct catre principalele atractii ale orasului.

7. Weekend in Cetatea Eterna: Roma - 2 persoane, 2 nopti
Include cazare 2 nopti la Hotel River Palace 4* - camera dubla si mic dejun. Hotelul, in stil clasic si romantic este situat in centrul istoric al Romei, in apropiere de Piazza del Popolo. Vaticanul si Capela Sixtina se afla la 10 minute de mers pe jos.

8. Weekend in orasul lui Mozart: Salzburg - 2 persoane, 2 nopti
Include cazare 2 nopti la Hotel Crowne Plaza 5* - camera dubla si mic dejun. Hotelul este situat in inima orasului, la mica distanta de celebrele Mirabell Gardens si Palatul Mirabell - faimos pentru ceremoniile de casatorie.
Din Gura in Gura